Δημήτρης Χ. Κλώνης

Πρόεδρος ΔΣ

Ο κ. Κλώνης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών (M.Sc & Ph.D. in Economics) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Έχει τιμηθεί με εκπαιδευτικά βραβεία και υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.), την Τράπεζα της Ελλάδος και το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης”. Εργάσθηκε ως Οικονομολόγος στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος έως το Μάρτιο 1994 και ως καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Deree College (1987-1997). Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Δήμου Αθηναίων (1990-1992).

O κ. Κλώνης εντάχθηκε στον Όμιλο INTRACOM το 1994 και συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας από το 1995. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής (1994-2004), Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής αναλαμβάνοντας το Εταιρικό Κέντρο (Ιανουάριος 2005-2006), Εντεταλμένος Σύμβουλος Χρηματοοικονομικής Διοίκησης Ομίλου (2006-2011) καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (2011-2013).

Από τον Ιανουάριο 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο 2018 κατείχε τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. όλων των εταιριών του Ομίλου INTRACOM HOLDINGS (INTRACOM HOLDINGS, INTRASOFT INTERNATIONAL, INTRAKAT, INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS/IDE, HELLAS ONLINE)  και παράλληλα συμμετείχε στο Δ.Σ. της INTRALOT (1995-2020). Από τον Ιούλιο 2016 έως τον Δεκέμβριο 2018 ήταν επιπλέον και ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM HOLDINGS. Από τον Δεκέμβριο 2018, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM HOLDINGS έως και τον Δεκέμβριο 2022.

Από τον Ιανουάριο 2023 είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της INTRACOM HOLDINGS και Πρόεδρος του Δ.Σ. της INTRACOM PROPERTIES, παραμένοντας Πρόεδρος του ΔΣ της IDE και Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε. από το 1999.


Δημήτρης Σ. Θεοδωρίδης

Αντιπρόεδρος ΔΣ


Ο κ. Θεοδωρίδης έχει ηγηθεί των προσπαθειών του ομίλου Intracom Holdings στον κλάδο της ακίνητης περιουσίας την τελευταία δεκαετία με αποτέλεσμα πετυχημένες συμφωνίες και αναπτύξεις τουριστικών και άλλων ακινήτων. Έχει διατελέσει εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της INTRAKAT καθώς επίσης και Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της INTRADEVELOPMENT και έχει εργαστεί στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών του Ομίλου Intralot. Έχει διατελέσει επίσης,  Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης.


Ιωάννης Ηλ. Παπαβασιλείου

Αντιπρόεδρος ΔΣ

Ο κ. Παπαβασιλείου με περισσότερα από 22 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, είναι ο Ιδρυτής της KPC FINANCE, η οποία εξιδεικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα του χρηματοοικονομικού τομέα, με εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων έργων στη χρηματοοικονομική διαχείριση, στην υλοποίηση πλάνων ανάπτυξης – κερδοφορίας και σύνθετων εταιρικών αναδιαρθρώσεων.

Από το 2021, συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Real Consulting, για τον οποίο τελεί ως σύμβουλος από το 2011. Επιπλέον, έχει διατελέσει ως CFO μεγάλων και διεθνώς αναγνωρισμένων ομίλων/εταιρειών της Ελλάδας, εισηγμένων στο Χ.Α., για περισσότερα από 15 έτη και έχει ηγηθεί με επιτυχία μεγάλων εξαγορών, συγχωνεύσεων και αυξήσεων κεφαλαίων, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Ο κ. Παπαβασιλείου γεννήθηκε το 1976 και απέκτησε το πτυχίο του στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ελλάδα.


Σωτήρης Ε. Μπακαγιάννης

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο κ. Μπακαγιάννης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1998) και έχει MBA  in International Business & Management  (2003) από το Cass Business School (City University London).

Έχει εικοσαετή εμπειρία στην κατασκευή και ανάπτυξη μεγάλων έργων. Την περίοδο 2007-2015 είχε διατελέσει Διευθυντής Ανάπτυξης σε επενδυτικά funds με επίκεντρο την ανάπτυξη εμπορικών ακινήτων (εμπορικά κέντρα- γραφεία – ξενοδοχεία- οικιστικά) στην Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη.

Από το 2016 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της Intradevelopment που πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις στον τουριστικό τομέα και αργότερα Γενικός Διευθυντής στη διεύθυνση real estate της ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι ιδρυτικό στέλεχος και CEO της Ιntracom Properties


Nικόλαος. Παπαπολίτης

Μέλος ΔΣ

Ο κ. Παπαπολίτης είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ειδικός στις άμεσες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Έχει συμβουλεύσει τα τελευταία χρόνια θεσμικούς επενδυτές σε μεγάλης κλίμακας, περίπλοκες συναλλαγές  και έχει ενεργήσει σε πολλές από τις σημαντικές συμφωνίες που έχουν πραγματοποιηθεί στην ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών των επενδυτών στις μεγαλύτερες συναλλαγές συγχωνεύσεων και εξαγορών που πραγματοποιήθηκαν το 2019 και 2020 και στη μεγαλύτερη συναλλαγή ακινήτων ανά μέγεθος που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Παπαπολίτης σήμερα υπηρετεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της FAMAR AVE και του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και επίσης προεδρεύει της Επενδυτικής και Οικονομικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Επίσης, στο παρελθόν έχει διατελέσει σε θέσεις Διοικητικών Συμβουλίων μεγάλων εταιρειών όπως ο Όμιλος Intralot, η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και η Invel Real Estate Partners.

Αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος του «Corporate Ambassador Program» του The Hellenic Initiative (THI), ενός παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού και είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής New Leaders του THI.